Titel

Werken en Voordrachten ( WV i3 ) Genezend Opvoeden . ( Over kinderen met een ontwikkelingsstoornis . ) De zogenaamde 'heilpedagogische cursus' in een geheel herziene vertaling. Aan de hand van concrete casussen gaat Steiner op diverse -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789060385258

Uitgever

Vrij Geestesleven, Uitgeverij

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden in als nieuwe staat met harde kaft en omslag - in 0724- 1e dr 1997 - 256 p - 470 gr

Meer info
- diverse stoornissen in en geeft hij praktische behandelingsadviezen. De cursus is niet alleen interessant voor hulpverleners. Juist de invalshoek van de afwijking werpt een verrassend licht op de zogenaamd normale ontwikkeling. (GA 317). Werken en voordrachten, deel i3.


Werken en voordrachten Kernpunten van de antroposofie/Mens- en wereldbeeld - Genezend opvoeden
Rudolf Steiner
"
Rudolf Steiner, de grondlegger van de antroposofie, leefde van 1861-1925.

Zijn werk wordt gekenmerkt door een ongeëvenaarde omvang en verscheidenheid. Het verbindende element in al zijn boeken en voordrachten is de integratie van spirituele kennis met de dagelijkse praktijk. Vanaf zijn eerste filosofische werken tot aan zijn laatste voordrachten voor o.a. artsen, leraren en kunstenaars laat Steiner zien hoe vrijwel iedere menselijke activiteit, van denken tot doen, inspiratie kan ontlenen aan een moderne 'wetenschap van de geest'.

Steiners werk heeft geleid tot een antroposofische beweging met tal van praktische werkgebieden. Het meest bekend zijn de Vrije-Schoolpedagogie, de antroposofische geneeskunde en de biologisch-dynamische landbouw. Maar ook daarbuiten voelen mensen van allerlei beroepsrichtingen zich geïnspireerd door Steiners ideeën. Architecten en kunstenaars, wetenschapsbeoefenaars en mensen die in het bedrijfsleven actief zijn, laten hun werk door de antroposofie bevruchten. De bron waar deze inspirerende werking van uitgaat is te vinden in Steiners boeken en voordrachten.

De editie 'Rudolf Steiner/Werken en voordrachten' omvat Steiners belangrijkste werk in goede vertalingen en voorzien van toegankelijke toelichtingen en aantekeningen.
Afbeeldingen
Steiner , Rudolf . [ isbn 9789060385258 ] 0724  Geillustreerd . - Werken  en  Voordrachten ( WV i3  ) Genezend  Opvoeden . ( Over kinderen met een ontwikkelingsstoornis . ) De zogenaamde 'heilpedagogische cursus' in een geheel herziene vertaling. Aan de hand van concrete casussen gaat Steiner op diverse -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren