Titel

De reis van de mensheid / Wat onze genen zeggen over ons verleden en onze toekomst

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789046829998

Uitgever

Nieuw Amsterdam

Prijs

17,50

Bijzonderheden

2022, 352pp, Gebonden, in nieuwstaat

Meer info
De geschiedenis van de mens is terug te lezen in ons DNAIn evolutionaire termen heeft de moderne mens binnen no time een stormachtige opkomst gemaakt. In slechts een paar millennia hebben wij continenten veroverd, de Noordpool en de woestijn doorkruist, flora en fauna onderworpen en grenzen beslecht. De laatste jaren worden we geconfronteerd met de gevolgen van onze expansiedrift, nu natuurlijke grondstoffen uitgeput raken en klimaatverandering ons bedreigt. Komen we ook deze crisis weer te boven?Johannes Krause en Thomas Trappe vertellen over de ongelofelijke reis van de mensheid, over fatale tegenslagen en de triomfen van een paar bevolkingsgroepen. De bestsellerauteurs laten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten zien hoe wij in het verleden het hoofd wisten te bieden aan oorlogen, pandemieën en migratie, en welke gevaren schuilgaan achter de ongebreidelde macht van de mens.'De meest inspirerende antwoorden op de grote vragen van deze tijd worden gegeven door archeogenetici zoals Johannes Krause.' Neue Zürcher Zeitung'Krause en Trappe schetsen een mooi en veelomvattend beeld van de wijze waarop de mens zich over de wereld heeft verspreid.' Trouw
Spit and Co Rotterdam

Buitenland zendingen op aanvraag, neem vooraf contact op met mij voor de verzendkosten

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Spit and Co.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Spit and Co
  • Na uw bestelling ontvangen u en Spit and Co een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Spit and Co vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Spit and Co kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren