Titel

De regels van het huis

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789085193814

Uitgever

Brilliant

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

284 pagina's, paperback, in nieuwstaat, ongelezen boek

Meer info
Gevangen gehouden, vastgebonden, geblinddoekt en doodsbang. Een jonge vrouw die pleit voor haar leven.

Als Clara Pascal spreekt, luistert iedereen. Dat is altijd zo geweest, al zolang Clara zich kan herinneren. Het is een van de vijf redenen dat ze zo'n getalenteerde advocaat is, die door vriend en vijand wordt bewonderd.

Dan wordt Clara onder ogen van haar dochtertje, door een gemaskerde man ontvoerd. In de verstikkende duisternis van haar gevangenis heeft ze plotseling niets meer aan de wetten en regels waar ze normaal mee te maken heeft. Haar aanvaller is degene die bepaalt wat er gebeurt. Maar Clara weigert bij de pakken neer te zitten. De stem van haar ontvoerder komt haar bekend voor en als ze erachter kan komen wie hij is, kan ze hem misschien overhalen om haar brij te laten. Dus begint ze aan wat misschien wel haar laatste pleidooi is, een pleidooi voor haar leven.

De politie wordt intussen zwaar op de proef gesteld: dit is de tweede ontvoering in slechts twee weken tijd. Wie de ontvoerder is en wat zijn motieven zijn is onduidelijk, totdat in een nabijgelegen rivier het lichaam van een vrouw wordt gevonden. Op dat moment begint de jacht op de moordenaar, om hem te stoppen voordat hij opnieuw toeslaat.
Afbeeldingen
Murphy, Margaret - De regels van het huis

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Wi(e)lskracht Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wi(e)lskracht Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wi(e)lskracht Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wi(e)lskracht Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wi(e)lskracht Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren