Titel

Het grote verhaal van God en mensen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789033818554

Uitgever

Ark boeken

Prijs

4,35(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

395pp, 2008, paperback, in prima staat

Meer info
Op een duidelijke en eenvoudige manier hervertelt Watts de belangrijkste verhalen uit de Bijbel. Hij combineert zijn bijbelkennis met zijn schrijftalent en komt zo tot een complete, leesbare navertelling van de Bijbel. De spanning van ieder verhaal komt tot leven en de verhalen worden voor iedereen begrijpelijk gemaakt.
Voor beginnende bijbellezers of bijvoorbeeld deelnemers aan een Alpha cursus of een andere basiscursus over het geloof is dit de ideale manier om kennis te maken met de bijbelverhalen. Ook voor mensen die hun bijbelkennis willen opvijzelen of de bijbelverhalen weer eens in de goede volgorde willen lezen, is dit boek erg geschikt. Doordat de verhalen in chronologische volgorde staan, is Het grote verhaal van God en mensen een goede opstap naar het lezen van de Bijbel zelf.
Achterin het boek staat een verklarende woordenlijst. Hierin worden termen uitgelegd die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Voorbeelden hiervan zijn: Aanbidden, Ark van het verbond, Discipel, Paasfeest, Zonde.
Afbeeldingen
Marray Watts - Het grote verhaal van God en mensen
Marray Watts - Het grote verhaal van God en mensen
Axel Axel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Axel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Axel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Axel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Axel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Axel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren