Titel

Zomer van geluk

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789061342243

Uitgever

Bigot & Van Rossum

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1983, 195pp, hardcover met stofomslag, zgan

Meer info
Marianne Leeuwenbergh verlooft zich met de knappe boerenzoon Jan Vermaas. Maar tijdens een concert ontmoet zij de jonge huisarts Chiel van Oosterom die zich kortgeleden in het dorp heeft gevestigd. Ze leert hem steeds meer waarderen en bedenkt dat de verloving met Jan een vergissing. Zij breekt me hen en juist als zij zich bewust wordt van haar diepere gevoelens voor Chiel gaat het gerucht dat hij veel optrekt met haar aantrekkelijke tweelingzus Reina, die en schitterende carrière maakt als popzangeres. Gekwetst keert Marianne zich van Chiel af en komt weer in contact met Jan. Alles wijst erop dat zij binnenkort de scepter zal zwaaien op de statige hoeve van de familie Vermaas….
Afbeeldingen
Wageningen, Gerda van - Zomer van geluk
Bladaaltje Andel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Bladaaltje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren