Titel

Duurzaam Geluk

Schrijver
ISBN

9789079552450

Uitgever

Kramat

Prijs

13,50

Bijzonderheden

Conditie: Goed

Meer info
Handleidingen voor een bewust leven in de eenentwintigste eeuw
‘Hoe komt het dat we in de meer dan honderdvijftig duizend jaar dat we hier als mens op aarde zijn, er nog niet in geslaagd zijn om een handleiding voor een duurzaam gelukkig leven te ontwikkelen?’
In dit boek word je je niet alleen bewust van je eigen gelukshandleiding maar tegelijk maak je ook kennis met de gelukshandleiding die mensen volgen die voor een duurzaam en vervullend leven kiezen.
Bewustzijn over je eigen geluksweg en inzicht in een duurzaam gelukkig en vervullend leven, zullen in de eenentwintigste eeuw even noodzakelijk zijn als bewust omgaan met energie, duurzaam bouwen en duurzaam energieverbruik. Beide handleidingen geven een grondig inzicht in alle mogelijkheden voor een gelukkig leven. Je kinderen, kleinkinderen en volgende generaties kunnen hierop verder bouwen.
Maarten Ghysels begeleidt al meer dan dertig jaar mensen op hun weg naar een gelukkig leven. Hij coacht zowel mensen die vastlopen in hun leven als mensen met een rijk en succesvol leven. Als psychiater-relatietherapeut en seksuoloog is hij de intieme getuige van al hun geluk en ongeluk. Na een crisis in zijn eigen leven is hij lichaamstherapeut en seksueel lichaamstherapeut geworden en kwam van hieruit in contact met de weg voor een duurzaam gelukkig en vervullend leven. Dit geeft hem een nog veel dieper inzicht in de essentie van geluk. Met deze brede kennis aan opleiding en jarenlange ervaring, reikt hij levensinzichten aan die ver voorbij de bekende horizonten gaan.
Afbeeldingen
Maarten Ghysels, Maarten Ghysels - Duurzaam Geluk
boekenbalie Rotterdam

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.

- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren