Titel

Chronicles, news of the past Volume 1,2 en 3

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Reubeni foundation Jerusalem

Prijs

25,00

Beschikbaar

3 exemplaren

Bijzonderheden

Hardcover

Meer info
Het idee: het oude, heilige verhaal van de Bijbel opnieuw vertellen alsof het vandaag de dag gebeurt – of, anders uitgedrukt, alsof de Ouden in het bezit waren geweest van alle faciliteiten en kennis die verband houden met de productie van een moderne krant! Het resultaat: een serieuze, authentieke en goed gefundeerde weergave van de mensen en gebeurtenissen uit het Bijbelse tijdperk, die de lezer twee dimensies van diepgang geeft die geen enkel geschiedenisboek, met zijn noodzakelijkerwijs gecompartimenteerde, hoofdstuk voor hoofdstuk benadering, kan bieden: diepgang in geografische uitbreiding en diepgang in aspecten van het leven. Het doornemen van één onderwerp in dit boek zal de lezer zowel een algemeen beeld geven van gelijktijdige gebeurtenissen in het Heilige Land en in andere landen, als een nieuw inzicht in de politieke, economische en sociale problemen, zowel als in het dagelijks leven van onze vaders. CHRONICLES is opgesteld door een staf van gevestigde geleerden en ervaren onderzoekers, experts in geschiedenis, archeologie en sociale wetenschappen, schrijvers en journalisten en volgt getrouw het bijbelse verhaal, en vult dit aan met het product van modern archeologisch onderzoek en onderzoek. Door nieuw leven, nieuwe kleur en nieuwe dimensie te geven aan de mannen en vrouwen die de boeken van de Bijbel bevolken,
Afbeeldingen
 - Chronicles, news of the past Volume 1,2 en 3
 - Chronicles, news of the past Volume 1,2 en 3
 - Chronicles, news of the past Volume 1,2 en 3
't Groene Boek Lelystad

via DHL wordt uw bestelling verzonden naar een DHL punt:
Pakket € 5,45 (+ € 1,00 voor thuisbezorging)
Brievenbuspakket € 3,70 (+ € 0,50 voor thuisbezorging)
Retourzendingen alleen voor kosten koper.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel 't Groene Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met 't Groene Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en 't Groene Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van 't Groene Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • 't Groene Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren