Titel

ANWB Wereldreisgids : Canada & Alaska West

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789018036225

Uitgever

ANWB

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2015, 3e herz.dr., 516 pp., paperback.Goed

Meer info
Net exemplaar met minimale gebruikssporen.

ANWB Wereld Reisgids Canada West & Alaska
De ANWB Wereld Reisgids Canada West & Alaska is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het westen van Canada en Alaska. De streek van oneindige vergezichten met sneeuw, bossen, toendra's en talloos veel eilanden en meren. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de Coal Harbour in Vancouver en Chinatown in Calgary.
De uitgebreide Canada West & Alaska reisgids telt meer dan 500 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast krijg je alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips over hotels, vakantiehuizen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare gids voor een geweldige rondreis door het westen van Canada en Alaska.
Afbeeldingen
Ohloff, Kurt J. - ANWB Wereldreisgids : Canada & Alaska West
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel boekmakelaar.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren