Titel

De echtbreukeling

Schrijver
ISBN

9789029563086

Uitgever

De Arbeiderspers - Amsterdam

Prijs

4,50

Bijzonderheden

2005, 142 pp paperback ***NIEUWSTAAT*** Staat van het boek: 10.0

Meer info
Herman Leenders - De echtbreukeling
(De Arbeiderspers)
ISBN 9029563087
uitgave uit 2005
142 pp paperback
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Het leven van K. verandert drastisch wanneer hij op een mooie zomerdag een aangetekende brief ontvangt, waarin hij gelast wordt voor de rechtbank te verschijnen op verzoek van zijn vrouw. K. wordt door de rechter uit zijn gezin geplukt. Na deze calamiteit zwalkt hij stuurloos als een drenkeling rond, hopeloos zoekend weer ergens vaste grond onder de voeten te krijgen. Ondertussen is hij verwikkeld in een juridisch gevecht waarin de tegenpartij zich bedient van leugens, laster en complotten. Het escalerende conflict gaat steeds meer op een allesvernietigende en meedogenloze oorlog lijken. Uiteindelijk betekent het ook het einde van zijn vaderschap. De nieuwe relaties die hij aanknoopt worden almaar overschaduwd door het huwelijksdrama. Op een toon die afwisselend lief. poëtisch, melancholisch, biiter, opstandig, wanhopig, cynisch en verbolgen kan worden genoemd heeft Herman Leenders een verontrustend boek geschreven dat de lezer confronteert met zijn eigen opvattingen over liefde en geweld, zekerheden en waarheden.

Prijs €4,50
Afbeeldingen
Leenders, Herman - De echtbreukeling
Leenders, Herman - De echtbreukeling
Leenders, Herman - De echtbreukeling
Stanley&Livingstone Utrecht

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!

ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Stanley&Livingstone.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren