Titel

Boeddha's reisgids naar het geluk

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

5,00

Beschikbaar

8 exemplaren

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
De auteur van de boeddhistische verhalenbundel 'Geluk is een vlinder' schreef deze spirituele reisgids als inspiratiebron bij onze reis door het leven. Doel van de reis: innerlijke vrede en geluk. Een fraai vormgegeven cadeauboekje met korte verhalen, tips, oefeningen en citaten uit de schatkamer van eeuwenoude boeddhistische wijsheid. Qua vormgeving en inhoud vergelijkbaar met Je bent een geschenk aan de wereld; mindfulness in woord en beeld van Thich Nhat Hanh. 'Een jonge leerling vroeg aan de wijze abt: "Waarom is het belangrijk dat je in het hier en nu leeft?" De abt antwoordde: "Steeds als we depressief zijn, leven we in het verleden. Steeds als we bang zijn, leven we in de toekomst. Alleen als we vrede ervaren, leven we in het heden. Alleen als doen en zijn samenvallen, leven we ons leven in het hier en nu!" ' cadeauboek met prachtige foto's uit India en Nepal.

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Sandy Taikyu Kuh Shimu - Boeddha's reisgids naar het geluk
Sandy Taikyu Kuh Shimu - Boeddha's reisgids naar het geluk
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren