Titel

De plichten der ouders, ds. J. Koelman / Naverteld door M.J. Ruissen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789461152541

Uitgever

Uitgeverij De Ramshoorn

Prijs

17,50

Beschikbaar

10 exemplaren

Bijzonderheden

2023, 160pp, paperback

Meer info
De plichten der ouders, Jacobus Koelman

Naverteld voor opvoeders en kinderen door M.J. Ruissen

Ouders en leerkrachten hebben een mooie, maar ook verantwoordelijke taak: het opvoeden van kinderen. Dominee Koelman heeft speciaal daarover een boek over geschreven: De plichten der ouders. In dit boek geeft hij veel praktische tips en pedagogische aanwijzingen hoe we dit in de praktijk vorm moeten geven. Hij onderbouwt dat steeds vanuit Gods Woord. Dat moet de enige leidraad zijn van ons pedagogisch handelen. Het doel van dominee Koelman is dat opvoeders en kinderen beseffen dat het houden van Gods geboden zo heilzaam is.

Dit boek is een hertaalde, verkorte weergave van dit opvoedingsboek. Het is de bedoeling van de auteur dat niet alleen opvoeders dit boek lezen, maar dat het ook aan de jeugd wordt voorgelezen. In het navertellen is geprobeerd in het spoor van dominee Koelman te blijven.

In dit boek is verder opgenomen: ‘Eenvoudige catechisatie voor jonge kinderen’. De vragen en korte antwoorden zijn door dominee Koelman opgesteld. De bewijsteksten zijn hieraan toegevoegd. Oudere kinderen kunnen deze inprenten, terwijl jongere kinderen kunnen volstaan met het beantwoorden van de vragen.
Afbeeldingen
Ruissen, Mj - De plichten der ouders, ds. J. Koelman / Naverteld door M.J. Ruissen
De Ramshoorn Goes

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Ramshoorn.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Ramshoorn
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Ramshoorn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Ramshoorn vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Ramshoorn kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren