Titel

Natuurvoeding voor dagelijks gebruik met 100 recepten en vele praktische tips.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Nieuw Leven

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

232 blz. 1979 Nette staat. Past door de brievenbus

Meer info
Jan mes (Genk .1938)
is de stichter van de VEGETARIERSBOND in België en hoofdredacteur van NIEUW LEVEN, een tijdschrift ter bevordering van een natuurlijke levenswijze. Hij is tevens de grondlegger van het BIONISME (natuurfilosofie) en de BIOMEDITATIE, alsook de stichter van de BIONISTISCHE JONGEREN. Zijn grote liefde tot de rauwe voeding deed hem het initiatief nemen omde WORLD RAW FOOD ORGANISATICN op te richten. Met zijn diepgaande studies "GRANEN, VOER VOOR VOGELS" en "SUIKER, HET ZOETE VERGIFT" heeft hij een nieuw tijdperk in de voedingsgeschiedenis ingeluid.
Dit boek getuigt van zijn originele inzichten in het voedselprobleem. Ondanks de aanzienlijke wetenschappelijke diepgang is het, een praktisch boek. Jan Dries mag beschouwd worden als de grote vernieuwer, wat betreft natuurvoeding.

Dit boek werd geschreven voor alle mensen die zoeken naar een betere voeding. Het thema is in zijn geheel behandeld volgens de opvatting van een totaalvisie. Vandaar dat aandacht werd besteed aan natuurfilosofie, ethische en historische aspecten.
De randproblemen en zeker de totale achtergrond kregen voldoende aandacht.
Dit is geen eenvoudig kookboek met recepten en practische tips, hoewel er voldoende voorhanden zijn. Het is meer een diepgaande studie over de menselijke voeding, gezien vanuit de natuur.
De lezers zullen er veel genot aan beleven omdat hun inzichten hierdoor worden verruimd en zo een betere kijk op de totale mens en zijn problemen krijgen. Theorie en praktijk zijn er beide in verwerkt. Wie dit boek grondig leest heeft een houvast, niet alleen wat zijn voeding betreft, maar zijn gehele levenswijze. Het boek geeft geen kant en klare oplossingen of systemen maar wel basisprincipes, zodat iedereen zelf zijn voedingspatroon kan bepalen.
Dit boek werpt een licht op het duistere voedingsprobleem.
Afbeeldingen
Jan Dries - Natuurvoeding voor dagelijks gebruik met 100 recepten en vele praktische tips.
Jan Dries - Natuurvoeding voor dagelijks gebruik met 100 recepten en vele praktische tips.
Menninge Boeken Oosterwolde

Verzendkosten worden nader vastgesteld.
Kan het door de brievenbus 4.25
Pakketje ook voor meerdere boeken tot 10 kg. 6.95
Voor België verzendkosten volgens PostNL

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Menninge Boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Menninge Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Menninge Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Menninge Boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Menninge Boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren