Titel

One / simple One-Pan Wonders

Schrijver
Taal

Engels

ISBN

9780241431108

Uitgever

Michael Joseph

Prijs

19,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2022, 408pp, Gebonden zeer mooi exemplaar

Meer info
Jamie Oliver is wereldwijd een kook- en campagnefenomeen. In de 20 jaar dat hij tv-programma’s en boeken maakt, heeft hij wereldwijd bijna 50 miljoen boeken verkocht en er kijken zo’n 67 miljoen mensen uit 182 gebieden naar zijn programma’s. Daarmee inspireert Jamie miljoenen mensen om zelf te koken en heerlijke, verse maaltijden te maken. Met zijn liefdadigheidsinstelling stelt Jamie zich ten doel om het aantal kinderen met obesitas in het VK te halveren in 2030, en mensen door voedsel een gezond en gelukkig leven te geven. De Jamie Oliver Group heeft sinds juli 2020 de prestigieuze B-Corp status gekregen, vanwege de aanhoudende inzet voor mens en milieu. Jamie schreef 31 kookboeken, allen bestsellers, waarmee hij in het VK de bestverkopende non-fictieauteur ooit is. De best verkochte boeken zijn VEG, 5 ingrediënten en Jamie in 15 minuten. Jamie begon op zijn achtste met koken in het café van zijn ouders. Na zijn eindexamen volgde een carrière in de horeca die hem bracht naar The River Cafe, waar hij ontdekt werd door een productieteam van de televisie. The Naked Chef was geboren.
Betreft de Engelse editie
Afbeeldingen
Oliver, Jamie - One / simple One-Pan Wonders
@homeboeken Berkel-Enschot

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel @homeboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met @homeboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en @homeboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van @homeboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • @homeboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren