Titel

Wereld in vlammen - Een nieuwe geschiedenis van '39-'45

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Bert Bakker

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback, in goede staat

Meer info
Andrew Roberts analyseert de Tweede Wereldoorlog op elk front en stelt de vraag of de As met een andere opeenvolging van beslissingen en een andere strategie had kunnen winnen. Hadden de Duitse generaals die Hitler na de oorlog overal de schuld van gaven gelijk of gebruikten ze hun voormalige Führer slechts als een zondebok, nu ze hem straffeloos konden bekritiseren?

Tijdens zijn onderzoek naar deze unieke, krachtige geschiedenis bezocht Roberts veel belangrijke slagvelden en oorlogsgebieden in Rusland, Frankrijk, Italië, Duitsland en het Verre Oosten. Daarnaast worden enkele belangrijke, nooit eerder gepubliceerde documenten aangevoerd. Een orkaan vol oorlog biedt verlichtende perspectieven op de sleutelfiguren aan beide kanten, die hun karakters en beslissingsprocessen in een geheel nieuw licht plaatsten. Ook wordt het verhaal verteld van vele weinig bekende individuen, wiens ervaringen een beeld van buitengewone moed en zelfopoffering vormen, maar ook de verdorvenheid en verschrikkelijke wreedheid van de Tweede Wereldoorlog weergeven.

De oorlog duurde 2174 dagen, kostte $ 1,5 triljoen en kostte meer dan 50 miljoen mensen het leven. Een orkaan vol oorlog geeft een raak maar dramatisch verslag van de strijd die de wereld tussen 1939 en 1945 in zijn ban had.
Afbeeldingen
Robedrts, Andrew - Wereld in vlammen - Een nieuwe geschiedenis van '39-'45
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Doornweerdje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren