Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Word, Excel en PowerPoint voor senioren / met praktische toepassingen voor alledag Geschikt voor versie 2010 en 2007

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789059051072

Uitgever

Visual Steps

Prijs

14,00

Verzendkosten

€ 6,00

Bijzonderheden

2010, 1ste, 463pp, Gebonden, met leeslint, nieuw

Meer info
Stap voor stap optimaal gebruik maken van de Office-programma's van Microsoft.

Een praktisch boek voor de beginnende en gevorderde computergebruiker. U leert hoe u de programma's Word, Excel en PowerPoint kunt inzetten voor dagelijkse toepassingen. Bijvoorbeeld voor het schrijven en opmaken van brieven met het tekstverwerkingsprogramma Word. U leert onder andere hoe u met dit veelzijdige programma afbeeldingen kunt invoegen in een brief. Met behulp van de aanwezige sjablonen kunt u snel en gemakkelijk wenskaarten en een boekje op A5-formaat maken en afdrukken.

In het rekenprogramma Excel leert u uw eigen financiën bijhouden in de vorm van een huishoudboekje, U kunt hierbij gebruikmaken van formules waarmee de totalen automatisch worden berekend. Zo houdt u goed overzicht op uw financiële situatie. Ook kunt u in Excel gegevens bijvoorbeeld over uw postzegel- of cd-verzameling vastleggen.

Met het presentatieprogramma PowerPoint maakt u een leuke diavoorstelling van uw allermooiste vakantiefoto's, inclusief geluidseffecten, illustraties en gesproken tekst. Het eindresultaat kunt u per e-mail verzenden of op een cd of USB-stick zetten. Leuk om uw ervaringen te delen met vrienden en familie!

Let op: U moet zelf beschikken over het programmapakket Microsoft Office 2010 of Microsoft Office 2007 om met dit boek te kunnen werken.

Dit boek is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: stap voor stap-instructies met duidelijke schermafbeeldingen.

Met dit boek leert u onder andere:
* Brieven, wenskaarten en boekjes maken met Word
* Huishoudboekje maken en gegevens verzameling vastleggen met Excel
* Fotoalbums met geluid en illustraties maken met PowerPoint
Afbeeldingen
Studio Visual Steps - Word, Excel en PowerPoint voor senioren / met praktische toepassingen voor alledag Geschikt voor versie 2010 en 2007
managementbib.com Wilrijk

Bij bestellingen vanaf drie boeken wordt 10% korting verleend

Nieuwste boeken vanmanagementbib.com

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren