Titel

Boom de vogels en de zevenslaper Jaargetijden

Schrijver
ISBN

9789061740407

Uitgever

Vries-Brouwers B.V.B.A.,

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1973 Gebonden 21,5 x 22 cm. Goede staat.

Meer info
jaargetijden / Prentenboek zonder tekst, waarin de kringloop van de seizoenen wordt weergegeven aan de hand van het leven rondom en in een grote eikeboom. Na een winterslaap in een hol onder de grond, komt met de lente een zevenslaper tevoorschijn, die leeft, speelt en eet, samen met de vogels in de steeds groener wordende boom. Na een uitbundige bloei neemt de eik herfstkleuren aan en wordt uiteindelijk weer winters kaal. Maar dan heeft de zevenslaper zijn hol reeds opgezocht. Rustig prentenboek met duidelijke tekeningen in sprekende kleuren: steeds de grote eikeboom die per jaargetijde verandert. Het boek biedt vooral goede mogelijkheden om veel (ook in groepsverband) bij te vertellen. Vanaf ca. 3 jaar.
Afbeeldingen
Iela Mari - Boom de vogels en de zevenslaper Jaargetijden
Elfjetwaalfje Krimpen a/d IJssel

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Elfjetwaalfje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Elfjetwaalfje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Elfjetwaalfje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Elfjetwaalfje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Elfjetwaalfje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren