Titel

Tom en Thomas

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025834715

Uitgever

Leopold B.V.

Prijs

3,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2002, 123pp, gebonden hardcover

Meer info
Licht beschadigde kaft, licht verkleurd boekblok, verder in prima staat.

Op Kerstavond worden er twee baby's achtergelaten op de stoep van een ziekenhuis in Londen...Negen jaar later loopt Thomas met zijn vader in het Wetenschapsmuseum. Ze willen de capsule van de Apollo 10 bekijken. Thomas is gefascineerd door ruimtevaart, in zijn dromen praat hij erover met zijn denkbeeldige vriend Tom, die precies op hem lijkt. Maar Tom leidt een heel ander leven dan hij: die zit op een internaat voor weeskinderen, waar het er nogal ruw aan toegaat.In het museum is ook een spiegeldoolhof. En daar gebeurt iets vreemds. Je spiegelbeeld doet toch altijd hetzelfde als jij...?Dit is het razend spannende verhaal van Tom en Thomas, over wie ook een bioscoopfilm wordt gemaakt onder regie van Esmé Lammers, die eerder Lang leve de koningin produceerde.
Afbeeldingen
Lammers, E. - Tom en Thomas
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren