Titel

Verander Kompas

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Boom Management

Prijs

32,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw Boom Management

Meer info
Wil je wezenlijke veranderingen realiseren? Dan zul je veranderen moeten benaderen als een vak. Een vak waar je beter in wordt door er mee aan de slag te gaan. Dagelijks ziet veranderkundige en adviseur Jelger Spijkerboer professionals worstelen met veranderdilemma’s in organisaties. Met dit boek geeft hij houvast in dit complexe proces. Veranderkompas is een toegankelijk werkboek voor alle professionals met een veranderopgave. Of je nu projectleider, adviseur of manager bent. Het veranderkompas is een praktisch model met negen veranderkundige basisvragen. De vragen geven je houvast en dwingen je tegelijkertijd om goed te blijven nadenken. Ze helpen je te blijven balanceren tussen analyse en actie. Zo krijg je stap voor stap inzicht in je veranderopgave en verzamel je munitie om de juiste keuzes te maken. “Wat Jelger vertelt heeft hij merkbaar doorleefd, je hoort hem spreken als je het leest en de ambachtelijkheid druipt ervan af.” (Hans Vermaak)
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren