Titel

De wijsheid van je lichaam

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

16,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
DE WIJSHEID VAN JE LICHAAM Werkboek voor vrouwen

De samenwerking tussen lichaam, ziel en verstand is bij veel vrouwen op de achtergrond geraakt. Dit omdat er de laatste jaren steeds meer eisen aan vrouwen worden gesteld, De rolverdeling tussen mannen en vrouwen binnenshuis is nauwelijks veranderd, maar er is wel een nieuwe rol voor vrouwen bijgekomen. Naast de verzorgende taken die vrouwen van oudsher op zich nemen, werken ze nu ook vaker buitenshuis. Door alle drukte gaven vrouwen datgene op wat het makkelijkst op te geven was: de verzorging van hun innerlijke leven, Alles en iedereen had een hogere prioriteit dan de verbinding met onszelf. Het proces van thuiskomen in je eigen lichaam is het begrijpen dat jij je lichaam bent, een lichaam met een wijsheid die veel dieper gaat dan je intellectuele wijsheid. Vrouwen moeten ermee ophouden die wijsheid te ontkennen. Kom thuis in je lichaam en vind daar psychische rust, lichamelijk welzijn en een verbinding met je innerlijk. De wijsheid van je lichaam is een praktisch werkboek voor vrouwen van elke leeftijd. Door simpele, maar grondige oefeningen kun je de verbinding tussen lichaam, ziel en verstand weer herstellen. De oefeningen zijn niet louter lichamelijk, maar behelzen ook het oproepen en het noteren van je eigen gedachten, gevoelens, verhalen en vroegere ervaringen. Ook voor beginners is het een overzichtelijk en uitdagend boek dat veel vrouwen, en ongetwijfeld ook hun vriendinnen, zal meeslepen.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Free , Pamela - De wijsheid van je lichaam
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren