Titel

De praktische tarot incl. 22 kaarten

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

30,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
DE PRAKTISCHE TAROT

Spelen met de hermetische tarot

De tarot is een oeroud kaartspel vol symboliek dat vooral voor waarzeggen wordt gebruikt en tegenwoordig ook voor meditatieve en therapeutische doeleinden. Er ligt een esoterische leer aan ten grondslag, die we als een inwijdingsweg kunnen omschrijven. De 78 kaarten waaruit het spel is opgebouwd kunnen worden onderverdeeld in de 22 kaarten van het grote Arcanum en de 4 x 14 kaarten van het kleine Arcanum. De praktische tarot is een gids voor hen die aan de hand van oeroude tarotsymboliek licht willen werpen op hun levenspad. Hij geeft een korte en bondige uitleg van het grote Arcanum, waarbij per kaart een onderverdeling wordt gemaakt: de betekenis van de symbolen op de kaart, de kaart als oerbeeld en de boodschap van het oerbeeld in verband met de gestelde vraag. Aan het eind van het boek wordt een aantal legmethoden gegeven, waarvan er twee als voorbeeld zijn uitgewerkt. Met behulp van deze legmethoden en de bijgevoegde kaarten kan iedereen proberen zijn eigen problemen "helder" te zien.

Van dezelfde auteur verscheen De hermetische tarot. Hierin wordt een verhandeling gegeven over de geschiedenis, de achtergronden en de betekenis van de oude tarotkaarten. Duidelijk komt hierin naar voren, dat in hun symboliek de geestelijke weg van de mens weerspiegeld wordt. Aan de hand van een eeuwenoud symbool - de Hermesstaf - wordt aan deze ontwikkelingsweg een concrete uitdrukkingsvorm gegeven. De hermetische tarot is te beschouwen als een vervolg op De praktische tarot en is bestemd voor ben die dieper op deze materie wensen in te gaan.

Een feministische benadering van het kaartspel geven Sally Gearhart en Susan Rennie in Tarot voor vrouwen, dat een originele, zeer praktische aanvulling op de traditionele tarot-literatuur vormt.

NIEUW, LICHTE VERKLEURING, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Dio Raman - De praktische tarot incl. 22 kaarten
Dio Raman - De praktische tarot incl. 22 kaarten
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren