Titel

Engelen als beschermers

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

15,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
ENGELEN als beschermers en als helpers der mensheid

'Hebt u ooit in uw leven een engel gezien?' Deze vraag stelde de schrijver aan patiënten in zijn huisartspraktijk, onder wie hij in 1982 een onderzoek begon naar engelenervaringen. De reacties op zijn vraag waren even verrassend als gevarieerd. Het is opmerkelijk dat zowel bij katholieken, protestanten als 'ongelovigen' zulke ervaringen voorkomen. In dit boek, geïllustreerd met een aantal treffende afbeeldingen, geeft Moolenburgh zijn bevindingen weer. Hij vermeldt niet alleen de resultaten van de vragen, maar gaat ook uitvoerig in op de uiteenlopende manieren waarop zijn vraag en het onderwerp beoordeeld werden: 'Blijkbaar hebben velen het er toch moeilijk mee wanneer een der kerkelijke stellingen, namelijk het geloof in engelen, net zo reëel wordt als het bestaan van de bakker op de hoek.' Duidelijk wordt wél, dat het verschijnsel engel niet zo absurd of onwezenlijk is als we zouden denken. Op serieuze en soms speelse wijze behandelt de schrijver de diverse ervaringen. Daarbij komen verscheidene soorten engelen ter sprake, zoals aartsengelen, beschermengelen, engelenvorsten en - uiteraard - engelen van mensen. Een boeiende analyse en beschrijving, die velen aan het denken zal zetten en ons een blik gunt in die andere dimensie van het leven! Het boek bevat vele zwart wit illustraties

NIEUW, licht beschadigd, een naad (misdruk) van boven naar beneden voorkaft, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Moolenburgh, H.C. - Engelen als beschermers
Moolenburgh, H.C. - Engelen als beschermers
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren