Titel

Astrologie, Karma en Reincarnatie

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

22,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
ASTROLOGIE, KARMA EN REINCARNATIE

Wat is ons levensdoel? Wat zijn de karmische achtergronden van ons huidige leven? Hoe zitten onze relaties met anderen in elkaar? Waarom zijn we hier en wat kunnen we leren van onze ervaringen? Deze en andere, soortgelijke vragen worden in dit boek belicht vanuit een astrologisch perspectief. Uitgangspunt van dit boek is dat we patronen van vorige levens kunnen herkennen in onze horoscoop. De ziel 'kiest' het moment van geboorte dat astrologisch gezien het beste aansluit op de toekomstige ervaringen die we nodig hebben voor onze rijping. Astrologie zonder karma is zoiets als een stilstaande film, allemaal losse momentopnamen zonder actie. Het karmabegrip laat de verbanden tot leven komen, brengt de nuanceringen aan en brengt de wisselwerking op gang die de ervaringen mogelijk maakt die we nodig hebben voor onze geestelijke groei. Judy Hall maakt gebruik van astrologische gegevens van bekende persoonlijkheden, zoals de Kennedy's, Marilyn Monroe, Jacqueline du Pré, Martin Luther King en anderen, om de uitwerking van karmische verbanden, de invloeden van vorige levens in een astrologische context te demonstreren.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Hall, Judy - Astrologie, Karma en Reincarnatie
Hall, Judy - Astrologie, Karma en Reincarnatie
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren