Titel

Fysiologie van de acupunctuur

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

18,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Fysiologie van de acupunctuur – Dr. G.E.R. de SmetAcupunctuur wordt nog vaak met grote argwaan bekeken. De resultaten van acupunctuur zijn onweerlegbaar en de therapeut wil weten waarom. Uitgaande van vaststaande neurofysiologische gegevens wordt een sluitende verklaring gezocht van haar werkwijze en haar effecten zowel bij pijnbehandeling als bij psychosomatische aandoeningen. Op dezelfde manier wordt de geheimzinnige Chinese polsdiagnose onderzocht en in het bereik gebracht van elke arts voor onmiddellijke toepassing. Deze hypothese richt zich op medici, paramedici zoals fysiotherapeuten, kinesisten, logopedisten evenals psychologen.
Buiten de medische kringen richt het boek zich tot hen die zoeken naar een dieper inzicht in lichaam en geest.
RecensieHet boek is alleen te begrijpen door hen die de grondbeginselen van de neurofysiologie goed beheersen en zal dus in het algemeen slechts geschikt zijn voor artsen, fysiotherapeuten en biologen. Het is een knappe poging om een brug te slaan tussen de meer dan 2000 jaar geleden ontstane chinese begrippen over de patho-fysiologie, oorspronkelijk neergelegd in de Hoang Di Nei King, en de hedendaagse westerse opvattingen. Hierbij wordt vooral de neurofysiologie als hulpwetenschap gebruikt, maar wordt niet vergeten de verklaring tevens te toetsen aan de psychologie en psychosomatiek. In deze druk zijn de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied verwerkt.
(NBD|Biblion recensie, W.F. Tielrooy)

NIEUW, OMSLAG LICHT BESCHADIGD, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Smet , dr. G. de - Fysiologie van de acupunctuur
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren