Titel

En Niemand Wist Het

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Insideout

Prijs

17,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover Als nieuw

Meer info
EN NIEMAND WIST HET…
Het intrigerende levensverhaal van Hans Hamoen

Als jonge zakenman droomt Hans Hamoen van een carrière als directeur. Maar dat hij een bedrijf zal gaan leiden dat als dekmantel zou dienen voor grootschalige bijbelsmokkel naar gesloten landen, had hij nooit kunnen vermoeden. En dat die droom in een nachtmerrie zal veranderen, wist hij evenmin.

Aanvankelijk loopt de onderneming heel goed. De handel met Oost-Europa groeit en in goederencontainers vinden meer dan een miljoen bijbels hun weg naar christenen die dat heel hard nodig hebben. Maar ondanks het succes en de wonderen die Hans meemaakt leidt een samenspel van factoren tot een rampzalig faillissement. Bijtende verwijten en de lastercampagne van een voormalig werknemer storten Hamoen in een zware depressie. Het stilzwijgen waartoe hij en zijn gezin jarenlang waren verplicht, lijkt hem nu de das om te doen. Zo hard gewerkt, zoveel opgeofferd, God zo oprecht willen dienen… en niemand wist het.

Als Hans Hamoen de draad weer oppakt, merkt hij dat God hem roept tot een nieuw dynamisch werk dat in allerlei uithoeken van de wereld bijzondere vruchten afwerpt. En iedere keer is daar weer die prachtige combinatie van brood en missie. Of het nu gaat om de gevangenen van Oekraïne, de Dayaks in Indonesië, of de paria’s in India, iedere keer vindt Hamoen weer een manier om de allerarmsten te voorzien van een inkomen èn een hoopvolle toekomst. In dit boek geeft Hamoen voor het eerst opening van zaken - omdat hij het nu pas kan vertellen.

En niemand wist het…is het ongelofelijke levensverhaal van de Nederlandse zakenman Hans Hamoen, oprichter en voorzitter van World Partners, de organisatie die zich al jarenlang bezighoudt met wereldwijde hulpverlening en structurele verbetering van leef- en arbeidsomstandigheden in arme landen, waardoor plaatselijke gemeenschappen worden opgebouwd.

Het fascinerende van Hans Hamoen is dat hij zijn zakelijke talenten effectief weet in te zetten voor zijn grootste passie: een toekomst bieden aan mensen die leven zonder hoop. Mooi dat het levensverhaal van deze avonturier nu is opgeschreven. Aanbevolen!
André Rouvoet, fractievoorzitter ChristenUnie in de Tweede Kamer

Mensen vol passie en geloof lopen nog wel eens tegen muren op. Enthousiasme wordt niet altijd gedeeld. Onbegrip is het broertje van een vurige visie. Ook die hoge prijs staat in het levensverhaal van Hans Hamoen te lezen. Juist deze herkenbare menselijke gevechten maken En niemand wist het... zo levensecht. Er wordt weinig verdoezeld, maar tegelijk worden er geen mensen geschaad. Dat is te prijzen.
Andries Knevel, Anchorman EO en presentator van o.a. Door de wereld.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren