Titel

De keuken van Corsica

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789059567511

Uitgever

Fontaine Uitgevers B.V.

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2017, 320pp, hardcover, gebonden, IN PERFECTE STAAT, geen vouwen in rug, geen aantekeningen of vlekken,

Meer info
Uitverkoopprijs
Samenvatting
'De keuken van Corsica is zó de moeite waard. Met zijn prachtige producten van zowel het land als uit de zee, opgetekend door de smaakmakers van het eiland. Eigenlijk moet je met dit boek onder je arm Corsica ontdekken.' Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious. De recepten in dit kookboek zijn als Corsica zelf: zonnig, geurig, kruidig, authentiek, veelzijdig en een beetje ruig. Wijnhandelaar en fijnproever Nicolas Stromboni laat ons op een persoonlijke en ongedwongen manier kennismaken met alle smaken van zijn geliefde 'eiland van de schoonheid'. Het gastronomische erfgoed van Corsica komt glansrijk aan bod: je komt niet alleen alles te weten over de productie van figatellu, brocciu en mirtelikeur, maar leert ook hoe je zelf de befaamde ratatouille van Gisèle bereidt, of de canistrelli met hazelnoot van Gabriel... Alle smaken van dit prachtige eiland in 80 recepten! Nicolas Stromboni is wijnhandelaar in Ajaccio. Zijn wijnkelder is in de loop der jaren een instituut geworden, een pleisterplaats voor wijnliefhebbers en fijnproevers uit de verre omtrek. Nicolas' missie is om steeds opnieuw de ultieme Corsicaanse drank en spijs te vinden om mensen van te laten genieten.
Afbeeldingen
Stromboni, Nicolas - De keuken van Corsica
Stromboni, Nicolas - De keuken van Corsica
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren