Titel

Door de poort van geboorte

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
In dit autobiografische verhaal beschrijft de auteur helder en gevoelig haar waarnemingen van de weg, die een ziel aflegt vanuit de andere kant naar ons aardse bestaan. Dit is het proces van aantrekking en indaling in een stoffelijk lichaam en de vergetelheid die in de loop van de negen maanden in de baarmoeder optreedt, totdat de ziel als een nieuw en uniek mensje geboren wordt. Tegelijkertijd beschrijft zij de ontwikkeling die zijzelf doormaakt voor, tijdens en na de zwangerschap. Dit is een boek voor iedereen die interesse heeft in een esoterisch perspectief op leven en dood, zwangerschap en geboorte. Het is ook voor aanstaande ouders, die met meer bewustzijn van de spirituele dimensie hun kind willen ontvangen.
ELLEKE VAN KRAALINGEN is psycholoog, healer, docent in yoga & meditatie en moeder van vier kinderen. Zij is auteur van Over de grens van leven en dood en Meditatie en imaginatie. Dit nieuwe boek is een vervolg op haar eerste boek, maar kan ook afzonderlijk gelezen worden.

Recensie
De schrijfster (psychologe, healer, en docente yoga en meditatie) beschreef in ‘Over de grens van leven en dood’* hoe ze na de dood van haar Noorse partner Hermod op spiritueel niveau contact met hem hield. Hierop heeft ze nu een vervolg geschreven. Hun zielen zijn zo sterk verbonden dat ze nog steeds gevoelens en ervaringen uitwisselen. Na enkele jaren gaat ze een relatie met een nieuwe man aan met wie ze haar vierde kind krijgt. Gaandeweg wordt duidelijk dat het de gereincarneerde ziel van Hermod is die bij haar terugkeert. De auteur beschrijft hoe ze zijn zielenenergie reeds voor de conceptie om haar heen voelt en hoe zijn energie tijdens de zwangerschap steeds meer in de persoonlijkheid van het kind daalt. Door haar sensitiviteit, intuitie en meditaties heeft ze regelmatig indrukken en inzichten die haar uit de zielenwereld worden gegeven. “Ik weet niets, ik ervaar, toch geloof ik erin dat het waardevol is om deze ervaringen te delen.” Een eerlijk en integer verslag van schrijfsters waarheid over de continuiteit van opeenvolgende levens, de betekenis van liefde en de zin die dit geeft aan haar en haar gezin. Vooral de beschrijvingen rondom de geboorte zijn intens en emotioneel.
Marianne Zwaneveld

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Kraalingen , Elleke van - Door de poort van geboorte
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren