Titel

ALLES IS LEANDER

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044805444

Uitgever

Um CLAVIS

Prijs

8,90(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006, Gebonden hardc 150 pag 15 x 211,5 x 2cm / Zeer GAAF EXEMPLAAR

Meer info
Alles Is Leander
Denken aan ‘nu’ bleef pijn doen. Denken aan vroeger was altijd gemakkelijk geweest. En aan wat er later zou gebeuren, wilde hij liever niet denken. De dag van Leander, denkt Andreas, dat is de dag waarop zijn broer wordt gegrepen door een auto. Dat is de dag waarop alles verandert voor Andreas en zijn familie. Leander komt zwaargewond in het zi nhuis terecht. Andreas’ vader en moeder hebben enkel nog aandacht voor hem, voor hoe het ‘nu’ met hem gaat. Aan later durft niemand te denken. Andreas begrijpt dat wel, maar soms maakt het hem boos en opstandig. Gelukkig is er Rebecca. Met haar kan Andreas praten over zijn vele verwarrende gadachten. En heel langzaam, heel voorzichtig wordt het ‘nu’ toch ‘later’. Herkenbaar en aangrijpend relaas over een gezin dat ontredderd reageert als een broertje zwaargewond raakt bij een verkeersongeval. Door de ogen van Andreas zien we hoe ingrijpend zo’n gebeurtenis is, ook voor de broers en zussen van het slachtoffer. Het hele gezin is ontregeld, Andreas loopt er verloren bij en probeert in z’n eentje om te gaan met de vele emoties, met zijn verdriet, zijn schuldgevoel, zijn boosheid.
ArnhemZoekboek Arnhem

ARNHEM ZOEKBOEK is 24 UUR per dag OPEN en wil SNELLE AFHANDELINGEN van de bestellingen = EN: U kunt ook komen ophalen [in Arnhem bij ZOO-NOM / Bel dan even 026 4456528 // Opsturen via TNT [en vanaf E 50,- halve en v.a. E 100,- GEEN verzend -kosten ] Alleen levering binnen E.U.]
GEEF ook ZOEK opdrachten!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ArnhemZoekboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ArnhemZoekboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en ArnhemZoekboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ArnhemZoekboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ArnhemZoekboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren