Titel

De Wereld van De Ziel. Mundis imaginalis

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Hilversum: Uitgeverij Nachtwind,2014, 1e dr.

Prijs

24,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

159p., hard cover met leeslint. Met duidelijke letter en prettige lay-out, enkele zw./w. illustraties, literatuurlijst. In zeer goede staat.

Meer info
"Zoals de mens van het dier verschilt, zo verschilt de ziel van de mens. De ziel begrijpt de taal der symbolen. Zij vindt haar huis in de wereld van de mundus imaginalis. Zij is dynamisch, voortdurend in beweging én draagt de kwaliteit goedheid, schoonheid en waarheid in zich. In onze moderne wereld zijn veel mensen ervan overtuigd dat de ziel niet bestaat. Waar men toch over de ziel spreekt, wordt zij meestal vereenzelvigd met de psyche. Oude mythen en verhalen leren ons wat de ziel is: zij is dat aspect van ons bestaan dat min of meer onsterfelijk is. Zij behoort to een ander niveau van werkelijkheid dan de fysieke wereld. Daar waar de ziel verdwenen is, zijn we onze oriëntatie kwijtgeraakt en ontstaat er een niet te bevredigen verlangen en onrust. We zijn dan nog uitsluitend gericht op deze wereld van ruimte en tijd. Zolang we niet weten dat er een verticaal niveau van werkelijkheid bestaat waar de ziel haar domein heeft, zullen alle oplossingen voor deze onrust schijnoplossingen blijven.."
Het Oosten Almelo

Welkom bij Boekhandel Het Oosten.
.
Kijk gerust rond, vragen zijn altijd welkom.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Het Oosten.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Het Oosten
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Oosten een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Oosten vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Het Oosten kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren