Titel

Dagboek

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
In september 1973 begon Krishnamurti plotseling een dagboek bij te houden. Bijna zes weken lang maakte hij dagelijks aantekeningen. Gedurende de eerste maand van deze periode verbleef hij in Brockwood Park, Hampshire, de rest van de tijd was hij in Rome. Achttien maanden later, toen hij in Californië was, ging hij verder met het dagboek. Bijna elke passage begint met het beschrijven van een landschap dat hij zeer goed kent, maar slechts drie keer verwijzen deze beschrijvingen ook echt naar de plaats waar hij verbleef. Zo verwijst de eerste bladzijde van zijn aantekeningen naar het bos in Brockwood Park, terwijl hij op de volgende bladzijde waarschijnlijk in verbeelding in Zwitserland is. Pas als hij in 1975 in Californië verblijft, geeft hij weer een beschrijving van de omgeving waarin hij zich werkelijk bevindt. Voor de rest roept hij zich plaatsen voor de geest waar hij geweest is, met een zuiverheid die bewijst hoe helder zijn geheugen is voor natuurschoon, wat voortvloeit uit zijn scherpe waarnemingsvermogen.

NIEUW, LICHT BESCHADIGD, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Krishnamurti , J. - Dagboek
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren