Titel

De Tweeling

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

902952893

Uitgever

Uitgeverij De Arbeiderspers

Prijs

2,50

Meer info
Twee vrouwen op leeftijd, een Nederlandse en een Duitse, ontmoeten elkaar bij toeval in het Thermaal Instituut van het fameuze kuuroord Spa. Ze herkennen in de ander hun verloren gewaande tweelingzuster.

De verhollandste Lotte, die tijdens de oorlog joodse onderduikers heeft beschermd, staat aanvankelijk uiterst wantrouwig tegenover haar hervonden tweelingzus, maar wordt door de aangrijpende verhalen van Anna geconfronteerd met de keerzijde van haar eigen werkelijkheid: het lijden van gewone Duitsers in oorlogstijd.

In deze monumentale roman volgt de lezer de meeslepende lotgevallen van twee vrouwen gedurende de Tweede Wereldoorlog, hun beider geschiedenis lijkt één grote vergeefse poging om boven vijandschap en wantrouwen uit te stijgen. Binnen een subtiel uitgewerkte en gewaagde structuur doseert deze roman een maximum aan ontroering, in een soevereine en uitgewogen stijl.
Afbeeldingen
Tessa de Loo - De Tweeling
Leespleziertjes Alkmaar

Ik verkoop hier gewoon de boeken die ik niet meer nodig heb, ik ben geen professionele zaak. Antwoord kan soms even duren, maar ik doe mijn best u zo spoedig mogelijk ten dienst te staan, en ervoor te zorgen dat u uw boeken z.s.m. in huis heeft!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Leespleziertjes.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leespleziertjes
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leespleziertjes een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leespleziertjes vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leespleziertjes kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren