Titel

Vijftig Betaalbare Gezinsuitjes

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Spektrum

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
Een dagje uit met het hele gezin is een feest.Het begint al met de voorbereiding. Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? Wat nemen we mee en waar eten we?


In dit boek staan vijftig uitjes die niet alleen leuk zijn, maar waar je vaak ook nog wat van leert. En vooral: ze zijn betaalbaar. Want een leuk dagje uit hoeft helemaal niet veel te kosten. Er zijn uitjes voor elk weertype. Na afloop is het smullen, want bij elk uitje staat een restauranttip. Voor onderweg zijn er suggesties voor spelletjes.


Ga met je gezin punteren. Doe de Witte Wievensafari of een museumspeurtocht. Neem een kijkje op een heuse scheepswerf. Bezoek een nomadentent in het Tropenmuseum. Beklim de Peperbus. Wandel over het Boomkroonpad. Dwaal rond in een onderaards labyrint in de Fluweelengrot. Ga picknicken in Aardbeienland.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren