Titel

Tussen twee werelden

Schrijver
Uitgever

, Iris Van der Kerken, 2023

Prijs

35,00

Verzendkosten

€ 6,99

Bijzonderheden

softcover, 120 pag. 27x 22cm . ISBN 9789464943870.

Meer info
Tussen twee werelden is een uitnodiging om een ogenblik af te dwalen in het serene universum van Iris Van der Kerken. De bedachtzaam opgebouwde schilderijen en tekeningen onthullen voortdurende innerlijke conversaties, zelfonderzoek en overwegingen die door middel van de rijke traditie van de schilderkunst vertaald worden in een hedendaagse beeldtaal. Haar werk vraagt niet om antwoorden op eigen, persoonlijke vragen, maar ontrafelt herkenbare gevoelens. Het is haar manier om te bevatten wat en waar haar plaats is als kunstenaar en als individu. Iris Van der Kerken studeerde schilderkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Schilderijen en tekeningen ontwikkelen zich sindsdien tot een uitgesproken figuratief en verhalend oeuvre. De inhoud is van bij het begin vaak van autobiografische oorsprong, maar po zie blijkt ook steeds vaker een bron van inspiratie. Gedichten van Sven Cooremans uit ?Het is dat of stoppen met zingen? en ?Zonder is het licht niet zacht genoeg? inspireerden tot schilderijen, waarvan er twee als coverafbeelding voor deze dichtbundels werden gekozen. Enkele gedichten uit deze werken, alsook het gedicht ?The Great Garden? van Edith S dergran, zijn opgenomen in dit boek.
Afbeeldingen
Iris Van der Kerken , Dennis Van Mol  (Voorwoord door) - Tussen twee werelden
Erik Tonen Books Antwerpen

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Erik Tonen Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren