Titel

Pijn / De helse impact van leven met chronische pijn

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789491535987

Uitgever

NAU Uitgeverij

Prijs

10,00

Bijzonderheden

2023, 216 blz. gebonden, ongelezen / nieuwstaat

Meer info
Het boek 'PIJN' Over de helse impact van leven met chronische pijn.

‘Er wordt te snel gezegd “we kunnen niets meer voor u doen, leer er maar mee leven”.’ Dr. P. Van den Munckhof, neurochirurg AMC. HET BOEK 'PIJN' OVER DE INDRUKWEKKENDE ZOEKTOCHT VAN EEN DOCHTER NAAR DE JUISTE HULP VOOR HAAR MOEDER Als Sonja, de moeder van Chantal op een dag thuis opeens valt, blijkt zij door een zware hersenbloeding getroffen te zijn. Sonja is dan pas vijfenvijftig jaar. Een door en door gezellig Brabants gezin, hardwerkende ouders die volop plannen hebben, zien van de ene op de andere dag alles in duigen vallen. Sonja heeft als gevolg van haar hersenbloeding (CVA) verlammingsverschijnselen, ze kan niet meer lopen en het praten gaat moeizaam. Het lange hersteltraject is zwaar, maar het allerergste is de constante heftige pijn die Sonja heeft. Dag in, dag uit. Geen van al de aangereikte pijnmedicaties geeft verlichting van de pijn. Tot ieders schrik overweegt Sonja na vier intense jaren pijn euthanasie. Ze is ten einde raad maar Chantal wil en kan haar moeder nog lang niet missen. Zij besluit op zoek te gaan naar deskundigen op het gebied van pijnbestrijding. Wie en waar dan ook. Via professoren in Amerika, Engeland en België komt Chantal uiteindelijk in contact met twee neurochirurgen in Nederland. Zij hoopt dat haar verhaal een steun is voor ieder gezin in een soortgelijke situatie. “Geef nooit op. Ik heb altijd geloofd in de kracht van de wetenschap”, aldus Chantal die als een leeuwin vocht en nog steeds vecht voor de juiste hulp voor haar moeder. Drs. E. Kurt, functioneel neurochirurg Radboudumc & lid Pijn Alliantie In Nederland (PAiN): ‘Dit boek 'PIJN' over wat de gevolgen kunnen zijn van een CVA op het lichamelijk functioneren en over de wanhoop door ondraaglijke pijn is zeer helder beschreven. Het is een boek voor iedereen die betrokken is bij chronische pijn, voor patiënten en niet-patiënten, voor zorgverleners en voor studenten.’
Afbeeldingen
Eckenbach, Chantal - Pijn / De helse impact van leven met chronische pijn
J.M. v/d Meer Alphen aan den Rijn

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel J.M. v/d Meer.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren