Titel

Bespiegelingen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Bespiegelingen

Inzichten van Bedoeïen vanuit het hiernamaals

Bedoeïen of kortweg Bed is net als Af een bewoner van het geestenrijk. Door de levensgeschiedenis van mensen die geleefd hebben of nog leven te vertellen, houdt hij ons een spiegel voor. Zijn verslagen, aan Judy Laddon gedicteerd, zijn levenslessen, die hij gebruikt als leidraad voor zijn geestelijke inzichten, raadgevingen en vermaningen. Bij de meeste van de door hem gedicteerde verhalen ligt de nadruk op de relatie mens-aarde, met het accent op de situatie in technologisch ver ontwikkelde landen. Bed constateert dat met alle technologische ontwikkelingen de kloof tussen Moeder Aarde en haar kinderen steeds groter wordt. Hij voorziet drastische veranderingen in onze manier van leven, beproevingen en uitdagingen, maar ook bevrijding en nieuwe levensvreugde. Hij wil de lezer voorbereiden op de Nieuwe Tijd. Voor sommigen zullen zijn ideeën wat extreem of misschien romantisch zijn, maar zijn kritiek op onze passieve consumptiemaatschappij is terecht. Velen zullen ervaren dat het proces van sociale erosie en persoonlijke vervreemding stopgezet en ten goede gekeerd kan worden. Met een andere, zuiverder instelling kan ons leven zoveel zinvoller zijn, ons begrip van de dingen om ons heen zoveel rijker.

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Laddon , Judy - Bespiegelingen
Laddon , Judy - Bespiegelingen
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren