Titel

Praktisch auraboekje

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

8,00

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
De aura is een vorm van uitstraling, een energieveld van geestelijke, psychische en vitale krachten, die zich om het lichaam bevindt. In dit fijnstoffelijke omhulsel zijn alle eigenschappen vertegenwoordigd die in onze constitutie besloten liggen. Alleen heel gevoelige mensen kunnen met het blote oog de aura zien. Dank zij de aurabril en andere methoden kan iedereen leren een gedeelte van de aura waar te nemen. Het gebruik en de mogelijkheden van de aurabril zijn onderwerpen die in dit Ankertje worden behandeld. Van de belangrijkste aura, de vitale aura, en van de uitstralingsplaatsen van de chakra's, in de aura waarneembare energiecentra, is informatie te verkrijgen over de gezondheidstoestand van de betreffende persoon. Een deel van dit Ankertje is gewijd aan het stellen van diagnosen uit deze uitstralingen, de auradiagnostiek. Een apart hoofdstuk is gewijd aan auratherapie. Deze kan door iedereen worden toegepast om de natuurlijke genezingskracht te versterken en eventuele klachten te verhelpen. De hiervoor besproken methoden zijn de kleurentherapie, psychische massage, magnetiseren en kleurenmeditatie.

vanaf 1 januari 2024 is verzending duurder

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Chandu, Jack F. - Praktisch auraboekje
Chandu, Jack F. - Praktisch auraboekje
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren