Titel

De weg naar vrijheid

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

14,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Is de mens vrij of onvrij? Onvrij, antwoord de wetenschap, want we worden overwegend door onze genen bepaald. Toch kunnen we vrij worden, schrijft Margarete van den Brink in dit boek. Onze menselijke geest stelt ons namelijk in staat zelf waarheid te vinden en bewust keuzes te maken. Daarmee kunnen we onze biologische bepaaldheid en ons ego overstijgen. Vrij word je niet zomaar, niet vanzelf. Daarvoor is werk aan jezelf nodig en inzicht in de ontwikkelingsprocessen die met onze menswording samenhangen. Met behulp van kennis uit de esoterische traditie en voorbeelden uit het dagelijkse leven wijst de schrijfster de weg die van onvrijheid naar vrijheid leidt. Margarete van den Brink heeft een communicatieadviesbureau. Daarnaast schrijft zij boeken op sociaal en spiritueel gebied, waaronder Verkwikkender dan Licht (1994), Spirituele ontwikkeling van mens en organisatie in zeven fasen (2002) en , samen met Hans Stolp; Omgaan met gestorvenen, Leven voorbij de dood (2000) en De bijzondere tijd waarin wij leven (2004).

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Brink , Margarete van den - De weg naar vrijheid
Brink , Margarete van den - De weg naar vrijheid
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren