Titel

Zondagskind

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Soms gaat een zwangerschap niet zoals je hoopt of verwachten mag. Als dat gebeurt verwerkt iedereen dat op zijn eigen unieke manier. Ik wil een poging doen met u te delen wat er met ons is gebeurd, toen tijdens de zwangerschap van onze tweeling bleek, dat Thomas was overleden en Karst gehandicapt zou zijn.
Wat er gebeurde in ons gezin en in onze omgeving. Meningen en ideeen van anderen, die er, net als wij, ook niets van begrepen. Ik heb geprobeerd weer te geven waarom wij vonden dat Karst en Thomas toch geboren moesten worden.
Want geen enkel leven is mensonwaardig. Het wordt alleen zo bestempeld door de buitenwereld. Je moet een leven menswaardig maken. Zelf. Dt kost kracht, en pijn. Al kan iemand alleen maar lachen met de ogen : hij lacht !'

vanaf 1 januari 2024 is verzending duurder

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Lovers-Vermeer,  Janny - Zondagskind
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren