Titel

De beproeving

Schrijver
ISBN

9789024518975

Uitgever

Luitingh Sijthoff

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1992, paperback, gebruikssporen, naam op schutblad

Meer info
De beproeving (The Stand) is een van Stephen Kings meest gelezen apocalyptische verhalen. In deze bloedspannende thriller wordt de wereld geteisterd door een enorme plaag.

De beproeving is een van Stephen Kings beroemdste romans en wordt tot een van de hoogtepunten binnen zijn oeuvre gerekend.

Stephen Kings apocalyptische visie op een wereld getroffen door een grote plaag en verstrikt in een strijd tussen goed en kwaad is nog altijd even meeslepend – en angstaanjagend plausibel – als toen het boek voor het eerst werd gepubliceerd.

Een patiënt ontsnapt uit een biologische testfaciliteit, niet wetende dat hij een gemuteerde stam van een dodelijke supergriep bij zich draagt. De ziekte vernietigt vrijwel de gehele beschaving op aarde. Steden liggen bezaaid met rottende lijken. Overal hangt een oorverdovende stilte.

Een handjevol overlevenden blijft verbijsterd achter en moet op zoek naar een nieuwe leider. Er dienen zich twee kandidaten aan: Moeder Abagail, de goedgezinde 108-jarige vrouw die aandringt op het stichten van een vreedzame gemeenschap. En Randall Flagg, de duistere man, die geniet van chaos en geweld.

Terwijl de duistere man en de vreedzame vrouw hun krachten verzamelen, moeten de overlevenden tussen hen kiezen – en daarmee ook het lot van de complete mensheid bepalen.

De beproeving verscheen op tv als The Stand, met o.a. Alexander Skarsgård en Whoopi Goldberg in de hoofdrollen.
Afbeeldingen
King, Stephen - De beproeving
Lindebloesem Leeuwarden

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Lindebloesem.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Lindebloesem
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lindebloesem een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lindebloesem vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Lindebloesem kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren