Titel

Handreflexologie

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

16,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
HANDREFLEXOLOGIE

Uitgaande van eeuwenoude Indiaanse geneeskunst ontwikkelde Dr. William Fitzgerald in het begin van deze eeuw een nieuwe therapie: de reflexologie of reflexmassage. Mildred Carter is een van de mensen die de theorieën van Fitzgerald in de praktijk brengen en met veel succes.

Bij handreflexologie wordt onze eigen, natuurlijke geneeskracht gebruik( om ons lichaam in optimale conditie te houden. Door het lichaam circuleert een heilzame energie, die we op meer dan 800 punten kunnen beïnvloeden. In de hand (en ook de voet) zitten reflexpunten die met alle organen en klieren verbonden zijn. Eik orgaan en lichaamsdeel kan dus door druk of reflexzóne-massage van de hand gestimuleerd worden. Het plezierige van deze zónetherapie is, dat ze overal en door iedereen kan worden toegepast. Slechts in bijzondere gevallen is het advies van een arts of chiropractor vereist. Ter verduidelijking van de technieken is een aantal afbeeldingen in het boek opgenomen. Handreflexologie is een veelzijdige en praktisch toepasbare geneeswijze die - zonder bijwerking zoals bij pillen - pijn en ziek(en helpt te bestrijden en een verjongende werking heeft!

vanaf 1 januari 2024 is verzending duurder

NIEUW, OMSLAG  HIER EN DAAR BESCHADIGD, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Carter,  Mildred - Handreflexologie
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren