Titel

De maagd en de hoer

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

14,00

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
De Maagd en de Hoer’ is een vrouw die in al haar vrouwelijkheid een man kan ontmoeten en die zowel teder als streng kan zijn. Zonder heiligheid verkoopt ze haar ziel, zonder liefhebbende kracht is ze een sloof.
‘De Krijger en de Deserteur’ is een man die in al zijn mannelijkheid een vrouw kan ontmoeten en die zowel warm als woest kan zijn. Zonder zachtheid wordt hij kwaadaardig, zonder kracht een zacht ei.
Twee jaar geleden schreven de coaches Bert van Dijk en Anne-Lies Hustings ‘Doe wat je wilt!’, een zoektocht naar authentieke antwoorden op levensvragen. Dit thema pakken ze weer op in twee aparte boeken, een voor mannen en een voor vrouwen, die elkaar spiegelen en aanvullen. Het zijn boeken voor mannen en vrouwen die een gezonde relatie met hun partner nastreven door zichzelf beter te leren kennen, maar die in hun relatie ook zichzelf willen blijven.

Twee jaar geleden schreven de coaches Bert van Dijk en Anne-Lies Hustings ‘Doe wat je wilt!’ (2006), een zoektocht naar antwoorden op levensvragen. In vervolg op dit boek zijn nu twee, elkaar aanvullende publicaties samengesteld: een voor mannen (‘De krijger & de deserteur’ door Bert van Dijk) en een voor vrouwen. De boeken zijn bedoeld voor mensen die een gezonde relatie met hun partner nastreven door zichzelf beter te leren kennen en tegelijkertijd in hun relatie zichzelf te blijven. Autonomie is daarbij een centraal begrip. Dit boek is gericht op de vrouwelijke kant en belicht – vanuit een Jungiaanse invalshoek – de identiteit van vrouwen aan de hand van drie archetypen: de dochter, de moeder en de grootmoeder met hun manifestaties en tegenpolen. De bijbehorende beelden zijn ingebed in de verschillende lagen van de persoonlijkheid van mannen en vrouwen en spelen op die manier binnen man/vrouw-relaties een belangrijke rol. Het boek is bedoeld voor de brede groep van vrouwen die een gezonde relatie met hun partner nastreven en voor mannen die graag in harmonie met vrouwen willen leven.
Drs. N.P. Aders

NIEUW, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
Hustings , Anne-Lies - De maagd en de hoer
Hustings , Anne-Lies - De maagd en de hoer
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren