Titel

Haunted - Over geesten en spoken in Groot-Brittannië

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789464369663

Uitgever

Deurne: Ertsberg

Prijs

7,50

Bijzonderheden

2022, 1e druk, 289 pag., paperback, gesigneerd door de auteur

Meer info
Het Verenigd Koninkrijk is het spokeneiland bij uitstek. Meer Britten geloven in spoken dan in God. Haunted schetst een apart en onlosmakelijk aspect van de Britse cultuur.

[Flaptekst]
De helft van de mensen die je in Londen ziet rondlopen, zijn geesten. Belachelijk? Niet volgens de Britten. Het Verenigd Koninkrijk is het spokeneiland bij uitstek en de verschijningen jagen sommige Britten de stuipen op het lijf. Zanger Sting verkocht zijn huis in Noord-Londen omwille van de spoken en zelfs de Queen liet geesten uitdrijven op haar landgoed in Norfolk. Anderen koesteren hun huisspook dan weer en hebben er een bijzondere band mee. Sinds 1865 bestaat er zelfs een echte Ghost Club die maandelijks bijeenkomt.
Harry de Paepe en Erik de Keersmaecker vertellen over grijze dames, klopgeesten en spoken op vier voeten. Haunted biedt niet alleen een andere blik op de rijke Britse geschiedenis, het schetst een apart en onlosmakelijk aspect van de Britse cultuur. Meer Britten geloven namelijk in spoken dan in God.
Afbeeldingen
Paepe, Harry de; Keersmaecker, Erik de - Haunted - Over geesten en spoken in Groot-Brittannië
Cocktail Time Utrecht

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Cocktail Time.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Cocktail Time
  • Na uw bestelling ontvangen u en Cocktail Time een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Cocktail Time vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Cocktail Time kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren