Titel

Bedrijfskunde

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

H en G

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat

Meer info
Vijftig jaar geleden stelde de toenmalige regering een commissie in met de opdracht zich te buigen over de vraag op welke wijze het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek met betrekking tot de problematiek van leiding in organisaties in Nederland zou moeten worden georganiseerd. In haar rapport stelde de commissie dat universiteiten geen managers konden afleveren en signaleerde een gat in de markt: praktische opleidingen voor (toekomstige) managers en leiders. Dit leidde onder meer tot de oprichting van het Instituut voor Bedrijfskundige Opleidingen (IBO).
Inmiddels is de naam van het instituut veranderd in IBO Business School, gevestigd in Leusden, en bij het verschijnen van dit boek bestaat dit instituut veertig jaar. Reden om aan docenten, directieleden en oud-studenten te vragen een artikel te schrijven over bedrijfskunde, of één van de bedrijfskundige velden.
In vijftien artikelen komen onderwerpen die aan de orde als: strategie, verandermanagement, leiderschap, digitale bedrijfskunde, financieel management, HRM, supply chain management en een terugblik over 40 jaar bedrijfskundig onderwijs in Nederland en de ontwikkelingen daarin. Het geheel geeft een aardig beeld over hoe bedrijfskunde zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld en zich verder zal blijven ontwikkelen.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren