Titel

Reis naar de oorsprong

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789081685146

Uitgever

Spirit on Paper

Prijs

12,35

Bijzonderheden

2016, 225pp, paperback

Meer info
Reis naar de ruïnes van de Maya's en de relatie tussen de mens en de Aarde.

Twee vriendinnen gaan op reis naar Mexico. Ze trekken langs de ruïnes van de Maya's. Maar ze hebben niet hetzelfde plan. De een gaat voor de herkenning van haar oude omgeving, voor haar familie en de spullen die ze zo goed kent uit haar jeugd. De ander heeft een missie: via een gechanneld reisschema wil ze achterhalen wat de Maya's aan boodschappen in de gesteenten van de oude piramides hebben achtergelaten over het ontstaan van intelligente levensvormen op Aarde. De dames belanden in een wereld van miscommunicatie.
Linda van den Boogert beschrijft haar spirituele reis naar de bron, die werd ingeleid door een droom. Door wat op haar pad komt te aanvaarden belandde ze tussen eeuwenoude ruïnes, een Mexicaanse familie en boodschappen uit andere sferen.
Het boek laat zich niet alleen lezen als een reisverslag, het geeft een andere kijk op de wereld van de Maya's en de ideeën rond het gedachtegoed dat zij ooit achterlieten in hun bouwwerken.
Afbeeldingen
Boogert, Linda van den - Reis naar de oorsprong
jetskepaulien Nijkerk

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel jetskepaulien.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met jetskepaulien
  • Na uw bestelling ontvangen u en jetskepaulien een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jetskepaulien vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • jetskepaulien kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren