Titel

Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029093873

Uitgever

J.M. Meulenhoff, 2020

Prijs

9,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1e druk, gebonden met stofomslag, zgan

Meer info
Longlist Libris Literatuur Prijs 2021**** NRC HandelsbladWat Adrian Mole deed voor tieners en Hendrik Groen voor senioren, doet Cindy Hoetmer voor midlifersZonde eigenlijk, dacht Cindy Hoetmer, toen ze op een dag iemand op een bijzondere manier zag struikelen, dat al die grappige dingen die ik zie en meemaak niet worden gefilmd. Nu kan Cindy niet filmen – ze kan zelfs heel weinig vindt ze zelf – maar ze kan wel schrijven. Ze besloot daarom de opmerkelijkste gebeurtenis van de dag te gaan opschrijven.Het leven van deze midlifer is op het eerste gezicht niet erg opwindend: ze drinkt elke vrijdag bier in stamcafé De Pels, bezoekt trouw op zondag haar gepensioneerde ouders, en loopt door de Amsterdamse Jordaan met zijn typische bewoners. Maar Hoetmer weet alledaagse situaties met zoveel humor, melancholie en liefde te beschrijven dat ze haast epische proporties aannemen.Zo tekent zich een leven af dat even luchtig is als somber, waar angsten en problemen soms worden weggelachen en soms worden aangepakt. Een leven kortom, zoals we allemaal kennen. Want laveert een ieder van ons niet zo nu en dan tussen ‘Is dit alles?’ en jezelf en het leven vooral niet te serieus nemen?In de pers‘Grappigste roman die dit jaar verscheen.’ Het Parool‘Net als Nicolien Mizee en David Sedaris lijdt Hoetmer enerzijds onder haar sociale onvermogen [...] maar is ze anderzijds juist heel sterk en eigenzinnig, dankzij haar opmerkingsgave, haar schrijftalent en haar grote gevoel voor humor.’ **** NRC Handelsblad‘Onweerstaanbaar grappig.’ HDC-kranten, Boek van de Dag‘Hilarisch.’ NieuwsweekendDe pers over Cindy Hoetmer‘In tegenstelling tot veel schrijvers die menen dat ze goeie schrijvers zijn beseft Cindy niet dat ze een erg goeie schrijver is, en dat maakt haar een van de beste.’ Jan van Mersbergen‘Ik schreef in een column met zeventig schrijversnamen ooit “gepensioneerd” achter de naam van Cindy Hoetmer. Goddank blijkt dat niet te kloppen!’ Gerbrand Bakker‘Cindy’s stukjes zijn voor elke lezer een groot geschenk.’ Erik Rozing
Afbeeldingen
Hoetmer, Cindy - Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar
Hoetmer, Cindy - Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar
Hartogboeken Rotterdam

VERZENDKOSTEN NEDERLAND:

PostNL
Briefpakje: E 3,85 (tot 2 kg)
Pakketpost: E 6,95 naar een huisadres of E 6,45 naar een PostNL afhaalpunt

DHL
Pakketpost: E 6,25 naar een huisadres of E 4,75 naar een DHL afhaalpunt

DPD
Pakketpost: E 6,95 naar een huisadres

VERZENDKOSTEN BELGIË:

DPD
Pakketpost (KLEIN PAKKET): E 6,95 naar een huisadres
Pakketpost (GROOT PAKKET): E 8,00 naar een huisadres

__________________________________________________________________________________

Of afhalen in het magazijn (Maria Danneelserf 1, Capelle a/d IJssel) op ma. t/m zat. tussen 15.00 en 16.00 u. Alleen op afspraak!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Hartogboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hartogboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hartogboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hartogboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hartogboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren