Titel

De zwerm

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022989449

Uitgever

null

Prijs

16,99(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006, 4e druk, 927 pp, Paperback, Conditie: Goed

Meer info
Samenvatting
Voor de kust van Peru verdwijnt een visser op mysterieuze wijze. In Noorwegen ontdekken onderzoekers een nieuwe wormsoort, waarvan miljoenen exemplaren op de zeebodem leven. Tegelijkertijd vertonen de walvissen voor de kust van British Columbia bijzonder vreemd, agressief gedrag. Er lijkt geen verband te bestaan tussen deze gebeurtenissen, maar de Noorse bioloog Sigur Johanson en de walvisdeskundige Leon Anawak geloven niet in toeval. Beide wetenschappers komen tot dezelfde onheilspellende conclusie: er staat een ramp te gebeuren. Bij hun zoektocht naar de oorzaak van deze gebeurtenissen zien zij hun ergste nachtmerries bewaarheid worden.

De zwerm van Frank Schätzing wist in Duitsland De Da Vinci Code van de eerste plaats in de bestsellerlijsten te verdrijven. Er zijn daar inmiddels 500.000 exemplaren verkocht. De zwerm werd uitmuntend ontvangen door literair recensenten en de wetenschappelijke pers.

'Met De zwerm heeft Frank Schätzing de Duitse thriller op internationaal niveau gebracht.' - Süddeutsche Zeitung

'Een perfecte mix van belangrijke kwesties en nieuwe invalshoeken. Pakkend, spannend, boeiend. Dit boek verdient een triomftocht over de wereld.' - Bild am Sonntag

'Het weet de lezer van het begin af aan te fascineren.' - Der Spiegel
Afbeeldingen
Schätzing, F. - De zwerm
Schätzing, F. - De zwerm

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Atelier By the Way.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Atelier By the Way
  • Na uw bestelling ontvangen u en Atelier By the Way een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Atelier By the Way vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Atelier By the Way kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren