Titel

Shopaholic ! omnibus

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789044310580

Uitgever

House of Books

Prijs

14,99(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2004, 21e druk, 927 pp, Hardcover, Conditie: Goed

Meer info
Samenvatting
Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw die geen winkel voorbij kan lopen zonder dat ene leuke jasje of die mooie tas te kopen...

Sophie Kinsella
De Britse Sophie Kinsella (1969) is pseudoniem van de Madeleine Wickham en de bekende schrijfster van de Shopaholic-reeks. Ze liet haar eerste Sophie Kinsella boek anoniem aan haar uitgever lezen en kwam twee keer in dienst bij dezelfde uitgever omdat haar Sophie Kinsella-boek meteen werd goedgekeurd. Madeleine Wickham begon met een studie Muziek in Oxford maar in de bar trok ze op met filosofie studenten en dacht ' dit is wat ik wil'. Ze veranderde haar studierichting in filosofie, politiek en economie en kon hier veel schrijven. Voordat ze zich volledig ging toeleggen op het schrijven van romans werkte ze als lerares en financieel journaliste. Sophie Kinsella schreef haar eerste roman, De Tennisparty, onder haar eigen naam, Madeleine Wickham toen ze 24 jaar oud was. Ze is getrouwd met een voormalig operazanger en heeft haar man professioneel op de piano begeleid op tours door het Midden-Oosten en Afrika. De schrijfster woont in het Britse Surrey samen met haar man en vijf kinderen.
Afbeeldingen
Kinsella, Sophie - Shopaholic ! omnibus
Kinsella, Sophie - Shopaholic ! omnibus

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Atelier By the Way.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Atelier By the Way
  • Na uw bestelling ontvangen u en Atelier By the Way een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Atelier By the Way vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Atelier By the Way kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren