Titel

Paddestoelen - Alle soorten van A tot Z - Met 99 originele recepten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789064075124

Uitgever

Reader's Digest

Prijs

11,99(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

groot formaat gebonden boek / mooi exemplaar, snel leverbaar

Meer info
Samenvatting
Het complete boek voor het herkennen, plukken en gebruiken van paddestoelen. Alle soorten van A tot Z, met 99 originele recepten.

De populairste paddestoelen van A tot Z, gefotografeerd in close-up en in het veld

In één oogopslag informatie over groeiplaats en seizoen, plus informatie over het bewaren van elke eetbare soort

Een betrouwbare gids voor het determineren en herkennen van giftige en eetbare paddestoelen

99 heerlijke recepten, stap voor stap beschreven en voorzien van foto's

Meer dan 600 originele afbeeldingen in kleur
Recensie(s)
Dit boek is een combinatie van paddestoelengids en kookboek. In het eerste gedeelte (116 p.) worden, naast algemene aanwijzingen over het zoeken en herkennen van paddestoelen, een aantal eetbare en giftige soorten beschreven. Het tweede deel (124 p.) is een kookboek met recepten waarin wilde of gekweekte paddestoelen gebruikt worden. Verder zijn er nog een korte verklarende woordenlijst en een korte bibliografie en enige adressen. Het woord- en taalgebruik is niet moeilijk, de foto's van de paddestoelen zijn vaak iets onnatuurlijk van kleur, die van de gerechten doen daarentegen watertanden. De recepten zijn vaak origineel en ook te maken met gedroogde of gekochte paddestoelen. Bij de beschrijvingen van paddestoelen die verward kunnen worden, wordt steeds met klem gewaarschuwd om bij twijfel de zwam te laten staan. Het boek is zonder twijfel bruikbaar als kookboek. Als paddestoelengids heeft het o.a. door zijn formaat en de kleuren van de foto's zijn beperking. De combinatie van kookboek en gids doet de vraag opwerpen of het propageren van zelf plukken erg verstandig is.
functie-elders Gramsbergen

Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten

Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel functie-elders.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met functie-elders
  • Na uw bestelling ontvangen u en functie-elders een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van functie-elders vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • functie-elders kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren