Titel

Frits en Tine Vogt. Wie waren zij eigenlijk ?

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Kremer en Arbouw

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden, 2017, 287 blz. Met foto's.

Meer info
Over het leven van het bekende ondernemersechtpaar Frits en Tine Vogt uit Appingedam. In de tweede helft van de 20e eeuw dreven zij een winkel in huishoudelijke artikelen in de Cornelis Albertsstraat.

Het echtpaar Vogt heeft in al die jaren een markante invulling gegeven aan de geschiedenis van Appingedam. Niet alleen door de winkel, maar ook door hun talrijke nevenactiviteiten. Voornamelijk staat het reilen en zeilen rond deze unieke winkel centraal in het boek. Maar ook de andere zaken in hun leven worden belicht. Zowel de persoonlijke dramatische momenten als de humor, die zéker niet ontbrak in hun leven. Het boek bevat tevens veel historische feiten in de tijd waarover wordt geschreven. Het verhaal begint in het jaar 1810, in Fredeburg (Dl). De eerste Vogtgeneratie wordt pas goed belicht als zij zich in Appingedam gaat settelen in 1879 vanuit Duitsland. Het boek eindigt bij de sluiting van de winkel in de Cornelis Albertsstraat in 1996.

Mede dankzij de zeer uitgebreide informatie over de familie die de broers Johan en Henk Vogt (kinderen van Frits en Tine) gaven was het voor de auteurs mogelijk dit boek samen te stellen.
Afbeeldingen
Kremer, Reina en Marina Arbouw - Frits en Tine Vogt. Wie waren zij eigenlijk ?
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekenWO2.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren