Titel

CD: Roy Martina Inner Child

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

12,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
Deze cd is bedoeld voor iedereen die wil leren om weer open te staan voor spontaniteit, creativiteit, speelsheid, het zien van goedheid in alles, optimisme, geluk, plezier, het voelen van liefde, vertrouwen en blijheid.
Basisbehoeften zijn zaken die we door anderen vervuld willen zien en die een enorm effect hebben op onze emotionele staat als we niet krijgen wat we verlangen.
De behoefte aan acceptatie, aanmoediging, begrip, bevestiging, bewondering, erkenning, geruststelling, goedkeuring, respect, vertrouwen, waardering en zorg ligt meestal besloten in de emotionele, fysieke en mentale pijn die we als kind hebben ervaren.
Door je te verbinden met je persoonlijke wijsheid en intuïtie en expressie te geven aan wie je bent, kun je niet meer geraakt worden door de meningen, kritiek en oordelen van anderen.
Door te visualiseren dat je onder een waterval staat kun je met behulp van dit luisterboek alle trauma’s, lijden en pijnlijke herinneringen van je innerlijk kind permanent loslaten.

Inner Child 51.04 min

AFBEELDING niet identiek, dit heeft ander front, wel dezelfde cd.

ALS NIEUW, NIEUWSTAAT, VASTE PRIJS
Afbeeldingen
CD: Roy Martina Inner Child - CD: Roy Martina Inner Child
De Oorsprong Nieuw Roden

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren