Titel

Kansrijk kiezen Raamwerk voor strategisch Human Resource Management

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789052614489

Uitgever

Academic Service, Schoonhoven 2e oplage 2006 9789052614489

Prijs

9,00

Bijzonderheden

paperback 132pp. als nieuw, 23/15cm

Meer info
In het bedrijfsleven wordt het belang van de inzet van de menselijke factor hoog aangeslagen. Human Resource Management (HRM) blijkt van doorslaggevend belang voor het succes van de business-strategie. Bovendien geldt het devies dat HRM `in de lijn´ moet en niet `in de staf´. Als gevolg hiervan krijgt een groeiend aantal managers in hun werk met HRM te maken.
Uit onderzoek onder deze managers komt naar voren dat zij over het algemeen een sympathiek maar fragmentarisch beeld van HRM hebben: een losse verzameling praktische instrumenten, zonder enige samenhang. Ook de relatie tussen HRM en andere functies binnen het bedrijf - zoals kwaliteits-management, strategisch management, logistiek en productie-management - blijft veelal in het vage.
Kansrijk kiezen is geschreven om mensen die in hun werk en managementpraktijk met HRM te maken hebben nieuwe perspectieven te bieden. De rode draad in dit boek is een analytisch, maar praktijk-gericht raamwerk, dat de verwarrende wereld van HRM ordent en laat zien welke keuzes er te maken zijn bij de inzet van mensen binnen de context van bedrijfsomgeving en strategie. Achter in het boek zijn twee checklists opgenomen die de lezer in staat stellen dit model op de eigen situatie toe te passen.
Dr. Erik H. Bax is universitair hoofddocent Strategisch Human Resource Management aan de faculteit Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast adviseert hij bedrijven en non-profitorganisaties en geeft hij managementtrainingen. Behalve op het terrein van Strategisch HRM heeft hij gepubliceerd over organisatiecultuur en industriële veiligheid.
Afbeeldingen
Bax, Erik H. - Kansrijk kiezen    Raamwerk voor strategisch Human Resource Management
hasselman Breda

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel hasselman.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren